9 Eylül 2014 Salı

Karşınızda Çalışır Haldeki İlk iPhone 6'nın Videosu

Son zamanlarda ismini çokça duyduğumuz ve henüz resmi olarak tanıtılmamış olan iPhone 6 hakkında birçok görsel ve video internete sızmaya devam ediyor. Apple'ın 9 Eylül'de Türkiye saati ile 20:00'de düzenleyeceği konferansta göstereceği yeni akıllı telefonu iPhone 6'nın bu güne kadar sızan bilgiler arasında en inandırıcısı bugün yayınlandı.

Bir Weibo kullanıcısının paylaştığı videoda kendisinin iPhone 6'yı kullandığını ve iPhone 5S ile karşılaştırdığını görüyoruz. Video içerisinde iPhone 6 olduğu iddia edilen telefona baktığımızda daha önce sızan görsellerin de gerçek olduğunu anlıyoruz. iPod Touch gibi kenarları yuvarlanmış bir tasarıma sahip olan iPhone 6'nın ekran boyutunun da iPhone 5S'e göre büyüdüğünü ve daha da inceldiğini görüyoruz. Videodan elde ettiğimiz bilgilere göre, iPhone 5S'den çok daha hızlı ve stabil bir şekilde çalışan iPhone 6'nın 4.7 inç ve 5.5 inç şeklinde iki farklı boyutu ve 128 GB hafızaya sahip modeli çıkacak.

Tanıtıldığı günden on gün sonra, yani 19 Eylül'de satışa sunulacağı düşünülen Apple'ın yeni telefonunun çalışır halde çekilen ilk videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder