8 Eylül 2014 Pazartesi

Popüler Android Uygulamaları

Sizlere Android İşletim Sistemli Akıllı Telefonların En Popüler Uygulamalırını Yani Google Play storenin En çok Sevilen Programlarını Tanıtacağım.

Retrica

Bütün herkeste gördüğüm ve sosyal medyada fotoğraflarında en yaygın kullanılan uygulamadır işlevi ise görüntü rengini değiştirmek 4 fotoğrafı birleştirip değişik stiller yapabiliyor olmanızdır artık normal fotoğraf makinası bile kullanılmıyor diyebilirim işe yarayan ve güzel bir uygulamadır.
indir

WhatsApp Messenger

En iyi sohbet uygulaması diyebilirim uygulama çok yaygın ve bir çok kişi tarafından kullanılmaktadır uygulamayla yazışabilmekten ziyade ses kaydı gönderebilir anlık çektiğiniz videoyu karşı tarafa gönderebilirsiniz . Telefon rehberinizdeki Whatsapp kullanan üyelerini listeleme özelliğide söz konusudur 1 yıl ücretsiz kullanımı mevcuttur .
indir

Facebook Messenger

En iyi indirilen uygulamaların zirvesinde olsada bunu facebook bağlamaktayım facebook anlık olarak mesajlaşan yüz binlerce insan var ve mobilde bu mesajlaşma kapalı mesajlaşmak istediğiniz zaman Facebook Messenger uygulamasını indirmeniz gerektiğini söylüyor ve buna zorunlu kılıyor bundan dolayı sevmiyorum..
indir

Minecraft 

Bu uygulama ücretli olsada yazmak isterim inşallah bugün deneme fırsatım olacak gerçekten en iyi ücretli uygulamalar sırasında hem 1 hemde gerçekten olağan üstü bir uygulama tam yorumlarımı yazdıktan sonra bildiririm ama gördüğüm kadarıyla en güzel uygulamalardan bir tanesi diyebilirim hayal gücünü sonuna kadar zorlayan olağan üstü bir oyun.

indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder