10 Eylül 2014 Çarşamba

Türkiye'nin ilk Mobil Rota Oluşturma ve Takip Uygulaması: RouteUp


Yeni yerler keşfetmek isteyen; koşucular, doğa sporları tutkunları veya bisiklet ile motorsiklet sürücüleri için geliştirilmiş olan RouteUp, ihtiyaç haline gelen yer ve yön bulma sorununu ortadan kaldırmak amacıyla geliştirilmiş ücretsiz bir rota oluşturma ve takip uygulamasıdır.

GPS uyduları aracılığıyla gidilen yerleri takip altına alan ve belirli aralıklarla istatistiksel bilgileri sunabilen uygulama aynı zamanda gidilen güzergahları da kayıt altına alabiliyor. Adeta gezi kılavuzu gibi görev yapan uygulama size özgürlük de vaad ediyor.

RouteUp

Diğer rakip uygulamalardan farklı olarak uygulama içerisinde çıkmadan, doğrudan telefon üzerinden rota yaratmanıza da imkan tanıyan RouteUp, rotalarınızı isteğiniz dahilinde harita üzerindeki cadde ve yolları kullanarak otomatik olarak çizebilmenizi veya hiçbir şeye bağlı kalmadan özgür bir şekilde oluşturmanızı da sağlıyor.

Ayrıca rota üzerinde ilerlerken, mola verdiğiniz zamanlarda bulunduğunuz konumun yakınındaki yerleri görüntüleme imkanına da sahip olacağınız uygulama acil durumlarda ise konum bilgilerinizi yakınlarınıza SMS ya da e-posta yoluyla veya Polis ile Ambulans gibi servisleri tek tuşla arama kolaylığı da sağlıyor.

Kaybolma veya yolu uzatma derdine son veren uygulama olarak lanse edilen RouteUp uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

RouteUp indir,    Android    
RouteUp indir,    iOS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder